Sociální sítě
Nahoru

Roger Dubuis se zhlédl ve středověku

Jedna z nejprestižnějších hodinářských manufaktur, Roger Dubuis, proměnila svou expozici v rámci SIHH ve svět předurčený obdivovatelům fantasy. Vstupní halu pohádkového doupěte střeží zlacený orel s šestimetrovým rozpětím křídel, pod jehož dozorem je možné obdivovat dokonce i orla živého! Kořeny propletená hala však nabízí i poklady v podobě chronometrických skvostů s tourbillony a minutovými repeticemi.V kontrastu červené praporoviny žádají o pozornost nablýskané ostří mečů evokujících dobu krále Artuše a proslulé edice hodinek pojmenované jednoduše – Excalibur! Nechybí ani knihovna s literaturou předurčenou magikům s nevšedními grimoáry, bestiáři a svitky s technickými nákresy moderních vizí manufaktury, která není závislá na žádné jiné. Vyrábí si dokonce i své vlastní vlásky a její strojky zdobí pečeť nejžádanější – ta Ženevská!

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.