Sociální sítě
Nahoru

Tradiční – avšak stále sportovní – Audemars Piguet

Ani Audemars Piguet nezůstává pozadu a veletrh SIHH zkrášluje svou přítomností. Na rozdíl od ostatních značek však svůj výstavní stánek pojal spíše reprezentativně a tradičně. Na místo okázalosti se tak prezentuje skromným hodinářem, který před očima návštěvníků sestavuje komplikované manufakturní strojky. Za jeho zády se pak ve skleněných vitrínách blyští novinky připravené pro nadcházející sezónu.Na první pohled zaujme úžasné provedení nových pojetí potápěčských hodinek Royal Oak Offshore Diver s oranžovými detaily a temně černé sportovní ikony Royal Oak Offshore Chronograph. Oba přírůstky jsou vyhotovené v keramice a potěší velmi precizním zpracováním.Velmi zajímavým kouskem je také nový věčný kalendář s indikací měsíčních fází, který bude k dispozici ve zlatě a dokonce ve speciální edici v platině. Definitivně nejžhavějším přírůstkem kolekce Royal Oak Offshore je pak nový titanový model Grande Complication, tedy hodinky s minutovou repeticí, chronografem a zároveň věčným kalendářem.Několik speciálních modelů z limitovaných edic se dokonce objeví i v pražském butiku v Pařížské ulici. Podařilo se nám zjistit, že právě zde se prodává nejvíce žádaných kousků v celé střední Evropě a právě z těchto důvodů má butik stále něco nového v nabídce.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.