Sociální sítě
Nahoru

Bronzové Panerai znovu lákají sběratele

Úžasná novinka pro ty, na které se před dvěma lety nedostalo, a poněkud smutnější pro ty, na které dostalo! Officine Panerai právě představilo svého nového 47mm „drobečka“, o jehož dostupnosti jsou pochybnosti už nyní. Je zřejmé, že poputuje sběratelům značky, jejichž sbírky lemuje množství modelů této značky – ostatně stejně tak tomu bylo u původního Luminor Submersible 1950 3 Days Automatic Bronzo, PAM 00382, který šlo sehnat jen s velkými problémy.Zatímco původní verze vycházela v době uvedení na necelých 8 000 eur, za poslední roky se vyšplhala na částky převyšující 25 000 eur na sekundárním trhu, přičemž byly zaznamenány nabídky převyšující 33 000 eur. Uvedením novinky možná hodnota první verze klesne, neboť hlad sběratelů zasytí nový přírůstek Luminor Submersible 1950 3 Days Power Reserve Automatic.Novinka s referencí PAM 00507 bude k dostání za 9 600 eur a oproti svému předchůdci nově nabízí indikaci rezervy nátahu na zeleném číselníku. V bronzovém pouzdře, jež bude v průběhu let nádherně oxidovat, pak pracuje manufakturní kalibr P.9002 s automatickým nátahem. Ten je možné sledovat skrze titanové dýnko se středovým průhledem.Hodinky se při troše štěstí objeví i u nás – alespoň byly objednány do pražského obchodu Carollinum – jejich dostupnost je však nejistá. Již teď je zřejmé, že tak velkou poptávku prostě nejde uspokojit. Více o novinkách Officine Panerai přinese dle ověřených informací právě připravované číslo magazínu Top Class, neboť redakce tohoto prestižního magazínu byla přítomna i na této prezentaci.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.