Sociální sítě
Nahoru

Roger Dubuis rozšíří nabídku v Pařížské ulici

Už příští měsíc bude možné v pražském hodinářství Carollinum pořídit po boku značek A. Lange & Söhne, Patek Philippe či Vacheron Constantin také extravagantní a vysoce komplikované hodinky Roger Dubuis. Nám se podařilo nafotit letošní kolekci, která by měla před vánocemi letošního roku dorazit i do Pařížské ulice.Roger Dubuis, v současné době člen koncernu Richemont Group, ve svém sídle ve švýcarském Meyrin poblíž Ženevy vyrábí všechny součásti komplikovaných hodinových strojků in-house. Exkluzivita značky tkví nejen v tom, že veškeré modely jsou poháněny mechanickými strojky vlastní výroby, ale také v tom, že Roger Dubuis je jediná manufaktura, jejíž všechny hodinky nesou prestižní ženevskou pečeť kvality, nejpřísnější hodinářskou certifikaci zaručující poctivost ruční práce a estetickou hodnotu.Značka Roger Dubuis se kromě technické excelence vyznačuje také originální estetikou a mimořádnou kreativitou. Součástí DNA společnosti byla od jejího založení touha odlišit se a schopnost překvapit. Tyto vlastnosti se odrážejí v reklamní kampani nazvané Embrace an incredible world, která se vymyká uhlazenému světu luxusního hodinářství. Kampaň dramatickým a monumentálním způsobem představuje čtyři diametrálně odlišné světy, jež inspirují jednotlivé kolekce hodinek, propojujíc minulost a tradici s moderností a technologií.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.