Sociální sítě
Nahoru

Luxusní dámské kabelky Giorgio Rigi v Čechách

Značka Giorgio Rigi, která patří mezi ty, jenž se mohou pochlubit nálepkou „Made in Italy“, přichází nově s rozsáhlou kolekcí dámských kabelek, cestovních zavazadel a módních doplňků do České republiky. Pro výrobu jejich žádaných produktů  byly použity pouze ty nejkvalitnější exotické a telecí kůže vybrané s maximální péčí v  nejlepších italských koželužnách. Giorgio Rigi je tedy znamenitá alternativa pro ty, kteří si uchovali vášeň pro vše krásné, exkluzivní a pro něco ojedinělého a zvláštního.

Každý výrobek je realizován zachováním kvality a s lásku pro detail. Jedinečnost pozlacených rukojetí 18kt zlatem dává  výrobkům značky Giorgio Rigi dotyk luxusu a zosobnění na straně druhé, zároveň uspokojí i ty nejnáročnější požadavky všech klientů. A čím se vlastně liší od ostatních?  Především precizním řemeslným zpracováním, velmi vysokou kvalitou používaných materiálů a garancí ruční výroby, která s sebou nese nejenom vysokou jakost, ale originální styl a nápaditý design.

Exkluzivním prodejním místem luxusních kabelek Giorgio Rigi je Salon Liška v Praze v ulici Železná 1 a boutique Luxury v Karlových Varech v ulici Vřídelní 23. Výhradním distributorem značky Giorgio Rigi do České republiky je společnost Dinastie.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.