Sociální sítě
Nahoru

Armani promění oblouk admirality v luxusní hotel

Obří administrativní budova v srdci Londýna, v jejíž architektuře je integrovaná pasáž, skrze kterou může projíždět doprava a zároveň dává možnost chodcům dostat se na promenádu navazující na Trafalgarské náměstí, padla do oka slavné italské módní značce. Oblouk admirality, neboli Admiralty Arch, tak bude pod záštitou značky Armani proměněn v luxusní hotel. Na jeho přestavbu by mělo padnout 100 milionů anglických liber. Součástí rekonstrukce však bude také rozsáhlá práce na statice objektu, protože během posledního staletí neprošel oblouk žádnou velkou opravou a jeho základy jsou údajně chatrné.

Pokud Westminsterský koncil vše schválí, na což má šest měsíců, měl by luxusní hotel být pro veřejnost otevřený už před Vánocemi roku 2015. Nabídnout by měl více jak 100 pokojů, stejně jako luxusní restauraci, bar a prostory pro exkluzivní značky a jejich butiky. Samozřejmostí budou prostory reprezentující italskou ikonu Armani.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.