Sociální sítě
Nahoru

Letní facelift pro dům

Ačkoliv je teprve začátek jara, je nejvyšší čas myslet na letní nákupy. A pokud jde o záležitosti bydlení, platí to dvojnásob. Vhodným funkčním i stylovým doplňkem terasy vašeho domu či apartmánu může být třeba designová markýza. Firma Plas je nabízí ve všech možných odstínech barev, a díky tomu uspokojí jakékoliv přání. Ochrana před nepříjemným slunečním zářením tak může dokoanle dotvářet vzhled vašeho domova a dodat mu na celistvé eleganci.

Společnost PLAS s.r.o. byla založena v roce 1990 a její stěžejní činností je výroba a montáž markýz, pergol a svislého látkového stínění, které vyrábí ve spolupráci se švýcarskou firmou STOBAG AG. Jejich výrobky vynikají vysokou kvalitou, moderním designem a dlouhou životností a proto je STOBAG především značkou kvality a spolehlivosti. Souběžnou činností je pak kompletní nabídka interiérových a exteriérových proti-slunečních systémů.

Více z rubriky Bazény

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.