Sociální sítě
Nahoru

Hublot představuje svou módní vizi – džínové hodinky

Šik, rock’n’roll, sexy, klasický, autentický nebo batikovaný…denim se přizpůsobí jakýmkoli přáním, stejně jako hodinky Hublot. Džíny se staly, stejně jako Hublot, trendy krátce po svém vzniku, a na svém postu od té doby setrvávají. Jinak tomu nebude ani tento rok. Manufaktura Hublot představuje první džínové luxusní hodinky na světě. Číselníky a pásky všech modelů z kolekce jsou vyrobené z denimu, který pochází z italské manufaktury, jež zásobuje nejznámější světové módní značky a návrháře.

Džínová kolekce Hublot nabízí varianty s diamanty i bez nich. Je kombinací módních trendů a kvalitní řemeslné hodinářské práce. Specialitou kolekce jsou hodinky s názvem Oceanographic 4000 Jeans, výrazný pánský potápěčský model, který lze zakoupit pouze v buticích Zegg & Cerlati v Monte Carlu, Rakousku a Švýcarsku.

Do pražského butiku však dorazí elegantní chronografy a originální hodinky s diamanty či safíry už během dubna. Všechny edice jsou limitované – zájemci by tedy neměli váhat ani vteřinu – hodinky je možné si zamluvit už nyní, a to v pražském butiku značky na královské adrese Pařížská 1 nebo na telefonu 222 310 907.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.