Sociální sítě
Nahoru

Nová kolekce McQ Alexander McQueen v Hypnose

Nové sezóně dominují pohodlné, praktické kousky inspirované vojenskou tématikou. Kalhoty rovného střihu, jednořadová saka, pletené svetry připomínající maskovací sítě a tradiční vojenské košile z měkčených materiálů. Vojenským stylem inspirovaná kolekce používá lehčenou tkanou bavlnu a nejjemnější hedvábí a tím působí modely jemně a žensky. Odvážný ″Camouflage Butterfly print″ lze objevit v téměř celé kolekci.

V kolekci nechybí ani typické McQ strukturované hedvábné šaty na kterých jsou umístěny různorodé potisky, které si hrají a dotvářejí siluetu postavy. Střih zůstává ženský a vystihuje podstatu tvorby módního domu McQueen.

Barvy této kolekce jsou neonová bílá, žhavá růžová, khaki, mechová, černá, bílá, oranžová a světlá růžová v kombinaci s potisky okvětních lístků růží, křídel a motýlích vzorů.

Kolekci můžete zakoupit v butiku Hypnose ve Slovanském domě.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.