Sociální sítě
Nahoru

Tváří Gemfields se stala svůdná Mila Kunis

Největší producent dnes znovu populárních barevných drahokamů, společnost Gemfields, se nesnaží dodržovat pouze ty nejvyšší etické standardy, ale myslí také na kvalitu životního prostředí. To se snaží svými těžebními procesy v dole Kagem v Zambii, ze které mimo jiné pochází 20% celosvětové nabídky smaragdů, nezatěžovat a utrácí nemalé finanční prostředky v rámci rekultivačních programů. Stejně tak je tomu například u těžby ametystů a rubínů. Právě společnost Gemfields je navíc ohromným výrobcem luxusních klenotů, které se rozhodla začít propagovat prostřednictvím půvabné ambasadorky. Tou je ukrajinská herečka Mila Kunis, jejíž třicáté narozeniny bude oslavovat s touto významnou klenotnickou značku už letos v srpnu.

Mila Kunis se proslavila hlavně díky psychologickému thrilleru Černá labuť, kde excelovala po boku křehké Natalie Portman. Jejím novodobým cílem je však kromě herectví a modelingu porozumět etickým kodexům, které jsou platné při výrobě klenotů. Spolu se značkou Gemfields ji tak v průběhu následujících měsíců bude moci potkat v Londýně na několika módních přehlídkách a nebo právě v Africe.

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.