Sociální sítě
Nahoru

Itálie v centru Prahy

Casa De Carli je italská restaurace a splněný sen pro skvělého šéfkuchaře Mattea De Carli a jeho snoubenku Lenku. Tento jejich druhý domov otevřeli v červenci 2012 v samém srdci historické Prahy, kousek od Staroměstského náměstí a malebného nábřeží vhodného k procházkám před, nebo po večeři. V elegantní a romantické restauraci panuje skutečná domácí pohoda a obsluha se k Vám chová tak, že si tu za chvíli také tak připadáte.

Na menu lze objevit speciality majitele a šéfkuchaře v jedné osobě. Matteo De Carli sbíral své zkušenosti v mnoha zemích, různých druhů kultur a kuchyní z celého světa. Jeho posledním působištěm před příjezdem do Prahy byl New York, kde byl šéfkuchařem proslulé restaurace Cipriani. Celou dobu přitom snil o tom, že si jednoho dne otevře svou vlastní restauraci ve městě svého srdce, v Praze.

Čekají tak na vás delikatesy, jako jsou tatarák z tuňáka s pikantním melounovým kompotem a avokádem, tagliolini s růžovými sicilskými krevetami, cuketou a šafránem – jako jeden příklad z mnoho Matteových čerstvých domácích těstovin z hlavních jídel je velice oblíbené telecí ossobuco se šafránovým rizotem. Pokud budete mít po konzumaci těchto dobrot místo ještě na něco sladkého, pak vám přijde k chuti třeba lávový čokoládový dortík.

Rezervace a více informací o restauraci najdete na www.casadecarli.cz.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.