Sociální sítě
Nahoru

Česká Miss Eliška Bučková opětovně před objektivem

Každý z nás se snaží zahnat porozchodovou depresi jinak. Krásná Miss Eliška Bučková se rozhodla vyplnit své dny prací a to se jí také daří. Vzápětí po rozchodu se zpěvákem Václavem Noidem Bártou obdržela nabídku na focení reklamní kampaně pro Nové bělení zubů White Pearl.

Tato značka je na trhu již více než dvacet let, používají ji desetitisíce lidí a díky tomu je White Pearl nejprodávanějším bělením zubů v ČR. Eliška se při focení ani trošičku nestyděla, také nemá za co. Svoji krásně štíhlou figuru předvedla v sexy body zachumlaná v peřinách, v luxusním prádélku u umyvadla a v pěkných plavečkách ve vaně.

Zeptali jsme se jednatele společnosti, proč si vybral právě tuto krásku. ,,Eliška má nádherný úsměv, krásné zuby a pěkný obličej. Když mi ještě na první schůzce prozradila, že náš produkt na bělení zubů používá již několik let, bylo jasno“ zasmál se jednatel. Během focení neměla čas zodpovídat naše všetečné otázky, ale pochvalovala si produkci, kterou zajišťovala její kolegyně modelka Romana Pavelková a práci fotografa Filipa Matušinského, jehož práci je možné obdivovat například v magazínu Top Class.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.