Sociální sítě
Nahoru

Když se fotí móda

Český mediální trh má mnoho stálic, které se v průběhu let dostaly do hledáčku těch nejnáročnějších čtenářů. Například Top Class, dvouměsíčník o luxusu, vychází už od roku 2000, nejlepší měsíčník o zbraních a životním stylu, magazín Zbraně & náboje, je na trh ještě o rok déle a vědecko-populární 21.Století letos oslaví neuvěřitelných deset let. O svou pozornost se však hlásí i další oborové magazíny, mezi které patří například právě časopis o fotografii s příznačným označením Foto.

Právě vydané číslo časopisu Foto, je tedy výročním. Je to přesně rok, co se šéfredaktor Tomáš Hliva vydal na trnitou cestu, během které vydal celou desítku čísel. To poslední, které minulý týden spatřilo distribuční stánky a trafiky, přináší čtenářům celou řadu inovací.

V jubilejním čísle se lze těšit na to nejzajímavější ze světa fotografie uplynulého měsíce a to v rámci nebývale exkluzivního materiálu, jaký je hlavní téma „fashion fotografie“, které je rozebrané na dvaceti stranách se špičkami oboru Nikolou Borissovem a Karlem Losenickým, který spolupracuje v italském Miláně s Jeanem Paulem Gaultierem. Nechybí rozhovor s autorkou nejlepšího portrétu World Press Photo Laerke Posselt a nejlepší snímky z World Press Photo 2013.

Kromě fashion story nás zaujal aktuální přehled nejen stylových, ale těch nejdražších retro fotoaparátů, stejně jako úžasná vzpomínka na fotografování v hlubinách jezera Bajkal.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.