Sociální sítě
Nahoru

Cat představuje nového zástupce odolných smartphonů

Nový smartphone značky Cat (Caterpillar) poprvé představil výrobce Bullitt Mobile na veletrhu v Barceloně a právě včera se poprvé dostal i na český trh. Cat B15 se řadí do kategorie robustních odolných telefonů nejen pro pořádnou práci, ale i aktivní životní styl. Telefon je vybaven Androidem 4.1, certifikací odolnosti IP67, tedy voděodolností a prachuvzdorností a zárukou plné funkčnosti při pádu z výšky 1,8 metru. Model Cat B15 je přímým nástupcem modelu Cat B10, který výrobce představil v říjnu 2012.

Nový model Cat B15 je určen nejen uživatelům, kteří rádi sportují a pohybují se v nejrůznějších terénech, ale i těm, kteří vyhledávají outdoorové dobrodružství, při němž se nechtějí strachovat o bezpečí svého smartphonu při nárazu nebo pádu do vody. Cat B15 je tak vhodný pro milovníky pobytu v přírodě, rybaření, vodních sportů a dalších venkovních aktivit, jakými je například brod či šplhání po skalách v takových offfroadech, jako je Range Rover, Jeep nebo Hummer. Na své si ale přijde každý, kdo hledá telefon, který odolá pádům, nárazům, vodě a prachu.

Cat B15 je certifikován standardem IP 67, který zaručuje extrémní odolnost vůči vodě, prachu a dalším mikročásticím. Odolné šasi telefonu je vyrobeno z anodizovaného hliníku a kvalitní pryže. Díky tomu telefon bezpečně vydrží pád z výšky 1,8 metru na tvrdý podklad. Novinka je vybavena operačním systémem Android 4.1 (Jelly Bean), dvoujádrovým 1GHz procesorem a 4palcovým dotykovým displejem s možností ovládat jej mokrými prsty. Telefon podporuje dvě karty SIM.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.