Sociální sítě
Nahoru

Hublot a žijící legenda sportu

Druhý krok v loňském roce započatém partnerství Hublot a Juventus F.C. má jasnou podobu – hodinky v barvách tohoto fotbalového klubu. Model Hublot King Power Juventus Turin je vyrobený z ultra-lehkého a velmi silného karbonového vlákna. Hodinky jsou vybavené chronografem s dvěma centrálními ručkami, které díky tomuto umístění umožňují lépe čitelné odečítání času. Navíc disponují 45minutovým sčítačem, speciálně vyvinutým manufakturou Hublot pro nadšené fotbalové fanoušky.

Partnerství Hublot a Juventus Turin bylo zpečetěno v srpnu loňského roku. Hublot je oficiální časomírou a oficiálními hodinkami této fotbalové legendy. „Vecchia Signora“, neboli „Stará Dáma“, jak je klub mezi italskými fotbalovými fanoušky znám, má tuto sezónu perfektní výsledky. O to více byly nedávno představené hodinky, které září, jak jinak, v klubových barvách, očekávány.

Pouzdro hodinek o velikosti 48 mm je skvělým reprezentantem tolik unikátního týmu. I přes své nepřehlédnutelné rozměry je pro běhání po trávníku jako stvořený – ultra-lehké a zároveň velmi tvrdé pouzdro hodinek je vyrobené z karbonového vlákna. Centrální ručky chronografu jsou skvěle čitelné. První z nich ukazuje vteřiny a druhá je určena přímo pro opravdové fotbalové fandy. Odečítá, kolik minut z 45minutového poločasu ještě zbývá.

Hodinkám dominuje černá a bílá barva. Skeletový číselník odhaluje neúnavný hodinářský mechanismus. Znak Juventus Turin, umístěný na 3 hodinách, je pomyslnou třešničkou na dortu designu celých hodinek, ze kterých spojitost s daným fotbalovým klubem přímo vyzařuje.

Pro mnoho Italů je Juventus F.C. srdcovou záležitostí s impozantní historií. Klub byl založen v roce 1897 a je třetím nejstarším v zemi. Juventus se pyšní největším počtem národních titulů a je jedním z nejznámějších týmu celého světa.

Fotbalová kariéra manufaktury Hublot díky tomuto partnerství opět postoupila. Již v roce 2006 se značka Hublot stala prvním luxusním brandem, který vstoupil do světa fotbalu. Na svém kontě má spolupráci s FIFA jako oficiální časoměřič a oficiální hodinky FIFA World Cup, dále s UEFA jako oficiální hodinky Evropského Šampionátu. Ze seznamu navázaných partnerství nelze opomenout ani kluby Manchster United, Bayern Mnichov a Ajax Amsterdam.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.