Sociální sítě
Nahoru

Smrtonosná past – Hodinky Hamilton opět v akci

Hodinky Hamilton se opět vrací na plátna kin, a to s BrucemWillisem v pátém pokračování legendární americké série Smrtonosná past, nazvané Opět v akci. Hrdina ze staré školy, bývalý policista John McClane se tentokrát ocitne v Moskvě a v závodě s časem musí zastavit neočekávanou hrozbu. Ve snímku si zahrály hned dva modely kultovní americké časomíry Hamilton.John, ztvárněný Willisem, sleduje čas na klasickém modelu Jazzmaster Viewmatic, zatímco jeho syn Jack uniká nebezpečí s akční časomírou Khaki X Patrol.Přesnost, účelovost  a pevné pouto mezi otcem a synem zachrání oběma hrdinům kůži a fanouškům Smrtonosné pasti přinese další napínavé zážitky.

Khaki X Patrol je špičkový moderní chronograf poháněný mechanickým strojkem s automatickým nátahem, rezervou chodu 60 hodin aakčním designem. Hodinky nabízejí kromě chronografu a datumovky díky otočné lunetě také praktickou funkci převodníku měrných jednotek. Na zadní straně vodotěsného pouzdra o průměru 42 mm kmitá ručka chronografu ve tvaru letecké vrtule. Dynamický styl hodinek perfektně doplňuje černý gumový tah.

Název modelu Jazzmaster Viewmatic je odvozen od průhledné zadní části pouzdra, díky níž je vidět nepřetržitě kmitající setrvačka automatického strojku hodinek v akci. I přední strana hodinek v klasickém designu kombinující černý číselník s jednoduchými indexy je však neméně působivá. Vodotěsné ocelové pouzdro o průměru 44 mm doplňuje hnědý kožený řemínek.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.