Sociální sítě
Nahoru

Sony MDR-1 pro náročné cestovatele

Nejvyšší řada sluchátek Sony MDR-1RNC je vybavena funkcí noise cancelling, která dokáže rozpoznat a digitálně potlačit okolní šum. Ať už sedíte v tramvaji, jdete po rušné ulici nebo cestujete letadlem, se sluchátky Sony uslyšíte jen a pouze muziku v té nejvyšší kvalitě. Sluchátka slouží i jako módní doplněk. Byly navrženy tak, aby splňovaly nejvyšší nároky na luxus, a hodí se i k formálnímu oblečení.Nízká hmotnost v kombinaci s měkkými polštářky sluchátek zaručuje, že vás nebudou tlačit nebo obtěžovat ani po dlouhodobém nošení. Bezdrátovou variantu sluchátek lze snadno spárovat se smartphony a dalšími zařízeními s Bluetooth. Navíc pouhým dotykem s jinými produkty Sony, které jsou vybaveny technologií NFC (například řada smartphonů Xperia), se sluchátka automaticky spárují bez nutnosti cokoliv složitě nastavovat. Na delších cestách vás potěší výdrž až 30 hodin bez nabití.

Sluchátka Sony MDR-1 stojí na vrcholu více než padesáti let inovací značky Sony. Na jejich vývoji se podíleli známí umělci. Třeba zpěvačka Katy B, dubstepová skupina Magnetic Man a mistr zvuku Naweed Ahmed. Výsledkem je špičkový zvuk, luxusní design a nejmodernější technologie. Sluchátka jsou v prodeji od letošního roku ve dvou barevných provedeních: v prémiové černo-červené barvě a hnědo-stříbrné, přičemž jejich cena dosahuje 9 990 Kč.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.