Sociální sítě
Nahoru

Hublot odhalil speciální hodinky La Ferrari

Hodinky Hublot Masterpiece MP-05 „La Ferrari“ jsou opravdovým mistrovským dílem. Jsou inspirované vozy Ferrari a jejich tělo je vyrobeno z titanu a karbonových vláken. Na celém světě neexistují jiné mechanické hodinky, které by měly delší rezervu nátahu. Strojek hodinek dokáže tikat celých 50 dní bez jediné přestávky!

Hodinářští mistři manufaktury Hublot tak vytvořili zcela unikátní limitovanou sérii hodinek. „Motor“ hodinek je sestrojen z největšího počtu komponentů, než jakékoliv jiné hodinkové mechanismy Hublot do této doby. Masterpiece MP-05 „LaFerrari“ je složen z neuvěřitelných 637 součástek. Nepřehlédnutelná „páteř“ hodinek je složena z 11 pérovníků. Jejich pera jsou mezi sebou propojeny tak, že se vzájemně podporují. Tato specialitka umožňuje rekordní rezervu nátahu, která je celých 50 dní. Korunka k nátahu hodinek je zabudována do jejich těla, takže komplexní design nijak nenarušuje. Natáhnout 11 pérovníků není jen tak… součástí dárkového balení z kůže Schedoni a karbonového vlákna je elektrický šroubovák.

Klasické indexy a ručky v hodinkách MP-05 „La Ferrari“ nenajdeme. Na pravé straně číselníku se odečítají hodiny a minuty,  na spodní straně hodinek pak pulsuje tourbillon s vteřinovou ručkou. Rezerva nátahu se odečítá na jejich levé straně.

Manufaktura Hublot představuje hodinky, které rozhodně mají předpoklady k tomu, aby se staly pojmem hodinářského světa.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.