Sociální sítě
Nahoru

Mobilní aplikace pomáhá skoro jako osobní concierge

Jedinečná mobilní aplikace M2.C HELP je jednoduchý multifunkční komunikační nástroj, který umožňuje snadnou a rychlou komunikaci při řešení složitých nebo nebezpečných situací. V současné době není takto komplexní řešení na českém, ani zahraničním trhu.

Aplikace M2.C HELP má tři základní funkce: Dispečink NEHODOVÁ SLUŽBA, Jsi v pořádku? a Kontaktovat přátele. Stažení mobilní aplikace M2.C HELP a komunikace  je zdela zdarma, přičemž jejím prostřednictvím lze současně odeslat rychle a jednoduše textovou zprávu, fotografii a údaj o vaší aktuální poloze na mapě.

Funkce JSI V POŘÁDKU se skvěle hodí pro rychlou kontrolu běžných každodenních situací, jejichž řešení je časově, finančně i psychicky náročné, někdy téměř nemožné. Přepadne vás zvláštní pocit, zda vaše dítě zvládlo náročnou cestu v hustém provozu do kroužku? Máte ve svém okolí seniory, kteří musí brát léky, ale trpí zapomnětlivostí?

Můžete si přednastavit dotazy a časový horizont, kdy bude dotaz odesílán. Doručená odpověď obsahuje aktuální polohu odesílatele. Funkce je ideální pro bezplatnou komunikaci s vašimi dětmi, staršími členy rodiny, handicapovanými, v případech časové tísně i rutinních situacích. 

DISPEČINK NEHODOVÁ SLUŽBA je určena všem, kteří potřebují okamžitě řešit dopravní nehodu (zaviněnou / nezaviněnou). Dispečink NEHODOVOVÉ SLUŽBY funguje 24 hodin denně na území celé České republiky, proto je možné využít služby kdykoliv a kdekoliv. Dispečer situaci vyhodnotí a nabídne vám okamžité a bezplatné řešení situace.

Funkce KONTAKTOVAT PŘÁTELE je určena především pro případy, kdy se ocitnete v ohrožení, nepříjemné nebo neočekávané situaci. Funkce vám umožní velmi rychlé spojení s lidmi, které máte v aplikaci v sekci Moje kontakty.  Je to jednoduché: napište krátký vzkaz, událost vyfoťte a současně při odeslání zprávy odesíláte svoji aktuální polohu na mapě (místo snímá automaticky GPS lokátor). Prostřednictvím takto ucelené zprávy budou vaši blízcí vědět, co se vám stalo, kde se nacházíte a jak vám mohou pomoci.

Aplikace funguje také v zahraničí. Více informací a stažení aplikace na www.m2chelp.cz.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.