Sociální sítě
Nahoru

Svatba: originálně a bez stresů v romantickém prostředí Grund Resort Golf&Ski

Svatební den je v životě manželů jedním z těch nejkrásnějších. Vzpomínky na tento den si uchováte po celý život nejen vy, ale i vaši blízcí. Pokud si jej chcete užít v krásném a originálním prostředí s vynikající kuchyní a prvotřídním servisem, je tu pro vás krkonošský hotel a areál Grund Resort Golf&Ski v Mladých Bukách.

V Grund Resort Golf&Ski můžete mít jistotu, že si užijete svatbu v originálním prostředí hotelu z pera italských designerů bez stresů a starostí.  Celý tým Grund Resortu vše naplánuje, se vším pomůže a zařídí vše do posledního detailu, aby společná cesta životem novomanželů mohla začít přesně podle vašich představ,“ říká Jana Lányová, ředitelka Grund Resort Golf&Ski.

Zažijete zde slavnostní hostinu a oslavu, na kterou nezapomenete. Svatební noc strávíte v luxusním apartmánu a vaši hosté budou nadšeni z ubytování v designových pokojích. Až dojde na krájení svatebního dortu, budete si říkat, že jste v životě krásnější neviděli.  Samozřejmě nesmí chybět připravená svatební kytice, romantická hudba a další důležité služby, bez kterých by se vaše svatba neobešla.

V Grund Resortu v Mladých Bukách  se pořádají netradiční svatební obřady, kde máte jistotu klidu a soukromí v nádherném a ničím nerušeném prostředí krkonošského podhůří.  Své ano si můžete říci „U Třech buků“, nebo na terase pod speciálně zařízenou svatební bránou. Pokud jste vášniví golfisté, můžete zpečetit svůj svazek na golfovém hřišti.

Pro pořádání svatební hostiny je vám k dispozici luxusní a designový Grund Restaurant s terasou, jehož kapacita je až 80 osob. Nemusíte však oslavovat pouze v restauraci, ale v celém hotelu. Komu by se nelíbilo slavit třeba v prostorách wellness centra? Navíc darem pro novomanžele je pronájem prostor pro konání svatební hostiny zdarma.

Novomanželé mohou strávit noc v luxusním Deluxe apartmánu s výhledy na Krkonoše. K nezbytnému vybavení patří plazmová obrazovka, WiFi či minibar. Při objednání obřadu a svatební hostiny nabízí hotel novomanželům láhev šampaňského jako svatební dar zdarma. Svatební hostinu si zde můžete vybrat z několika variant nebo přímo po domluvě se šéfkuchařem Jiřím Středou přesně podle vašich chutí a přání.

Grund Resort zajistí květinovou výzdobu přesně podle vašich přání, včetně kytice pro nevěstu a květin pro svatebčany. Pokud chcete svatebčany překvapit společnými fotkami či videi, je zde pro vás možno připravit foto/video projekce. Grund Resort také nabízí zdarma parkování až pro 80 osob. Samozřejmostí je zajištění zábavy, jako je DJ, kapela a další možný i na první pohled nemožný program.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.