Sociální sítě
Nahoru

Tekutý luxus – Jameson Select Cocktail

Máte rádi pocit výjimečnosti? Pak je tento drink určený přímo pro vás. Koktejl z prémiové irské whisky Jameson Select Reserve, vyráběné speciálním způsobem jen jednou do roka a navíc v omezeném množství byste prostě měli ochutnat. Čeká na vás kombinace výběrového Jamesona, javorového sirupu, limetek a dalších výjimečných přísad. A pokud se mezi 28. červnem a 6. červencem 2013, ať už náhodou, či cíleně, ocitnete na mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, naservírujeme vám tento jedinečný drink mezi jednotlivými projekcemi. Stačí abyste se zastavili ve stanu JAMESON FESTIVAL LOUNGE, který snadno najdete hned u Hotelu Thermal. Prémiový koktejl Jameson Select Cocktail si pak můžete vychutnat přímo v centru festivalového dění.

Možná se ale letos do Varů nechystáte a více vás láká představa romantického večera s výjimečným nápojem v pohodlí vašeho domova? I to je samozřejmě možné – tedy pokud si troufnete namíchat Jameson Select Cocktail sami ve vaší kuchyni. Až budete vybírat přísady, nezapomeňte na toho správného Jamesona – poznáte ho podle černozlaté etikety, která dokonale vystihuje jeho prémiový obsah.

Jameson Select Cocktail

5cl Jameson Select Reserve

0,75 cl Javorový sirup

Vymáčknout osminku limetky

1 střik Jerry Thomas Bitters 

Sušená limetka a celá skořice

Elegantní koktejl, jehož základem je novinka v rodině whiskey Jameson „Select Reserve“, jemně oslazená javorovým sirupem, vybalancovaná čerstvou limetkou a Jerry Thomas Bitterem. Nápoj zdobíme tyčinkou skořice a sušenou limetkou“, doporučuje Jan Braniš z pražského Bugsy´s Baru.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.