Sociální sítě
Nahoru

Hodinky pro Bugatti v centru Prahy

Nestává se často, aby výlohy pražských obchodů zdobily hodinky v hodnotách převyšující pět miliónů za kus. Exkluzivnímu butiku Beny Jewellery na Václavském náměstí se to však podařilo. Kromě speciálních kolekcí od značek Franck Muller, Cvstos nebo Arnold & Son se totiž podařilo sehnat jeden exemplář modelu Bugatti Super Sport v růžovém zlatě.

Jedná se o hodinky jedinečné architektury, kterých v dílně Parmigiani Fleurier vznikne pouhých 30. Cena jednoho? 6 588 000 Kč. Na své si tak přijdou milovníci slavné automobilové značky, jejímž designem je časomíra ovlivněná. Dvojice číselníků a prostorově řešený strojek s manuálním nátahem nabídnou nejen zobrazení přesného času, ale také indikátor desetidenní rezervy nátahu. Skutečná lahůdka! Na zákazníka čeká model číslo 12.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.