Sociální sítě
Nahoru

Michelin Sport Cup 2 se exklusivně představují na novém Ferrari 458 Speciale

Společnost Michelin, výhradní světový dodavatel pneumatik pro nové Ferrari 458 Speciale, se při vývoji nové pneumatiky Pilot Sport Cup 2 soustředila na využití těch nejmodernějších technologií. Společnost aplikovala zkušenosti výzkumného týmu pří návrhu obutí, využívala speciální měřící zařízení a zkušenosti obou týmů vývojářů, tedy i specialistů z Ferrari. To vše navíc doplnila profesionálními jezdci pro testování, jejichž názor a reakce na různé druhy směsí jsou klíčové. Souběžný vývoj pneumatik a vozu pomocí společných testů na simulátorech a na trati vedlo k výjimečnému výkonu ve třech specifických oblastech, které byly definovány hned na počátku spolupráce: rychlejší průjezd okruhu, zejména na suchém asfaltu, stejné výkony v jednotlivých kolech a optimální záběr na mokré vozovce.

Rozměry pneumatiky pro Ferrari 458 Speciale:

Michelin Pilot Sport Cup 2

245/35 ZR 20 91 Y na přední nápravu

305/30 ZR 20 103 Y pro zadní nápravu

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.