Sociální sítě
Nahoru

Skvostná obuv Baldinini pro nadcházející sezónu podzim/zima

Nepřehlédnutelný moderní design inspirovaný dobou přelomu 19. a 20. století, kdy ještě hlavním posláním žen bylo být krásná a okouzlující. Taková je podzimní kolekce značky Baldinini. Zavřete na chvíli oči a sněte. Ucítíte vůni podzimního listí, uslyšíte padat kaštany, vybaví se vám poctivý venkov s domácím chlebem a marmeládou, hrnek kouřícího čaje, lískové oříšky, podzimní jeřabiny, trnky. Obujte si novou kolekci Baldini pro letošní podzim a zimu a sen se stane skutečností. Zakulacená špička, šněrování, hluboké, uklidňující tóny, oříšková, kouřová, ale i odvážná červená právě zralých šípků. Kožená botka s pružným vkladem pro maximální pohodlí, pořádný stabilní podpatek. Vedle ní hrdě vykračuje vstříc svému osudu bota na podpatcích šplhajících do nebe, jejichž fialová barva křičí z plných plic do světa svou podzimní sonátu. Ať už s vysokým či nízkým podpatkem vykročte na cestu nově nalezené svobody v botách Baldinini. Doplňte je vhodnou kabelkou či aktovkou a žijte svůj podzim naplno.

Proslulá italská značka Baldinini je pevnou součástí světa současné módy. Dámské i pánské boty, kabelky, aktovky a další doplňky na sebe strhávají pozornost špičkovým řemeslným zpracováním, unikátním designem a důrazem na každičký detail. Na českém trhu působí Baldinini již patnáct let. Ve třech obchodech v Praze (Široká 11 a Havířská 3) a Karlových Varech (Goethova stezka 47, Parhotel Pupp) najdete širokou kolekci výrobků této značky.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.