Sociální sítě
Nahoru

Neopakovatelná atmosféra hotelu Klostermannova chata

Ať už chcete relaxovat nebo hledáte aktivní dovolenou v Čechách, ideální volbou je Klostermannova chata v malebné Modravě, v nedotčeném koutě Národního parku Šumava. Úžasný výhled dovedený do dokonalosti při západu slunce se stane nezapomenutelným zážitkem rodinné dovolené i firemní akce. Klostermannova chata leží ve svahu nad obcí Modrava, jen kousek od značených turistických tras, po kterých hosté mohou vyrazit na skvělé pěší i cyklistické túry, v zimě na běžky na strojově udržované trasy. Jen 300m od hotelu je lyžařský vlek pro začátečníky. K relaxaci kromě nádherné přírody mají hosté k dispozici saunu, bowling či billiard a stolní tenis, salonek s kachlovými kamny. Ubytování je možné ve dvou- až čtyřlůžkových pokojích a apartmá, součástí vybavení všech pokojů je vlastní sociální zařízení, televize a telefon, bezplatné wifi připojení je v celé budově. Hotel je ideální pro rodiny s dětmi, kterým nabízí dětský koutek a hřiště, stejně tak i pro firmy, pro jejichž akce je k dispozici salonek s krbem pro až 35 osob vybavený flipcharty a projektorem. Po horské túře i odpočinku v sauně není pak nic lepšího než se pohodlně usadit v nekuřácké restauraci a kochat se výhledy do malebného okolí a vybírat z nápaditého jídelního lístku. Místní kuchyně je proslavená například Biftekem provoněným směsí bylinek, Vepřovou pečínkou v zákysu s houbami. Menu nabízí i řadu skvělých bezmasých pokrmů. Gurmánský zážitek bude dovršen výběrem vína z rozsáhlé vinotéky, která nabízí řadu kvalitních českých i zahraničních vín.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.