Sociální sítě
Nahoru

Top Class s Ochotskou na titulce od zítra k mání

Podzimní číslo magazínu Top Class vychází už zítra, tedy 11. září, a ozdobou jeho titulní strany bude půvabná Michaela Ochotská. Ta na focení v luxusních prostorech Chateu Mcely kývla okamžitě. Prestiž časopisu, který si již 14. rokem udržuje pozici českého síta luxusu, koneckonců stále stoupá. To se projevuje i na jeho nákladu, jenž se v důsledku rostoucího zájmu s vánočním číslem 6/2013 bude opět zvyšovat. Nezpochybnitelné zásluhy na úspěchu předního českého magazínu Top Class má i nový redakční tým pod vedením šéfredaktorky Jitky Krulcové, se kterou již chystáme osobní rozhovor. V právě vycházejícím čísle se můžete těšit na exkluzivní reportáž z Montenegra, které se pomalu stává novým hotspotem milionářů, šejků a celebrit z celého světa. Top Class se sem vydal prověřit kvality lákadel luxusních letovisek, která si oblíbil například i Nathaniel Rothschield. Obstála Černá Hora pod drobnohledem náročných kritiků magazínu? Pohledem do světa Top byznysu je tentokrát článek Čeští muži českým mužům, aneb Jak se u nás podniká v pánském luxusu. Ale protože Top Class chce své čtenáře hlavně rozmazlovat, je i tentokrát většina z jeho 162 stran naplněna požitky, tipy na hýčkání a těmi nejpříjemnějšími potěšeními ze světa luxusu.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.