Sociální sítě
Nahoru

Na Nespresso nově i k Baťovi

V největší světové prodejně Baťa, nazývané také Skleněný palác, odstartoval zcela nový projekt. V suterénu obchodního domu na Václavském náměstí bylo totiž otevřeno první Baťa Café na světě. V zemi, kde se začala psát historie Bati, tak opět vzniká něco unikátního. Interiér Baťa Café prolínají kromě kávových motivů výrazné a pro značku typické červené prvky jako lavice či lampy nad barem. Grafiky na stěnách vypráví příběh společnosti od jejího vzniku, přes expanzi do celého světa a vrací se ke klíčovému postavení obchodního domu na Václavském náměstí. Zajímavým prvkem je obrazovka s krátkými video spoty, které dokreslují celkový vzkaz zákazníkovi v nevtíravé formě. Poslední část spojuje koncept kavárny se světem módy. Koncept Baťa kavárny samozřejmě nestojí jen na příjemném designu, ale je hlavně o kvalitní kávě a delikátním občerstvení. „Rádi bychom zákazníkům nabídli to nejlepší, proto jsme za hlavního partnera zvolili firmu Nespresso, která je proslulá lahodnou kávou té nejvyšší kvality,“ uvádí Lukáš Ohanka. Společnost Nespresso je špičkou na trhu s porcovanou kávou nejvyšší kvality, kterou si můžete vychutnat nejen v pohodlí domova, ale také ve více jak 400 podnicích oceněných hvězdou Michelin, v předních restauracích či prémiových hotelech. Hosté si tak mohou dopřát stejně dokonalý šálek kávy jako z rukou profesionálního baristy, a to díky jedinečné technologii a škále 8 druhů káv Grand Crus. Dokonalý gurmánský i estetický zážitek ještě podtrhne nabídka domácích dezertů.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.