Sociální sítě
Nahoru

Výstavu Hodiny a klenoty 2013 stále rozšiřují značky

Kromě VIP koutku hodinářských ikon potěší na výstavě klenotů a hodinek také další značky švýcarského a německého původu, jejichž ceny rozhodně za prémiovými brandy nezaostávají. V první řadě rozšíří expozici rodinná značka Epos, která se specializuje na tvorbu ryze společenských hodinek, přičemž i jejich pojetí sportovní časomíry dokáže být reprezentativní. Díky společnosti Herisson, která značku Epos a také Davosa, do České republiky dováží bude v areálu také doprovodný program, a to výstavka starožitných hodinek. Za pomoci společnosti Chronoshop bude možné obdivovat i méně známé hodinky, které jsou předurčeny spíše individualistům, jako je Archimede, Steinhart, Damasko, Laco, Traser nebo MeisterSinger proslavený hodinkami s jedinou ručkou. Objeví se však také řemeny značky Rios 1931 a německé ikony Mühle Glashütte nebo Sinn, který proslul extrémě odolnými a spolehlivými hodinkami. Speciální kapitolou bude i Glycine, jehož hodinky milují aviatici po celém světě. Mezi tradičními vystavovateli nebude chybět ani značka Seiko, letos slavící sto let hodinařiny, Armand Nicolet nebo švýcarský Edox, který odhalí nedávno vzkříšenou edici hodinek Delfin, ale také své modely předurčené rychlosti a silným motorům, jako jsou chronografy kolekce Chronorally.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.