Sociální sítě
Nahoru

V Praze se otevřely exkluzivní pivní lázně Spa Beerland

Uvolněte svou mysl i tělo v lázni plné blahodárných látek. Ponořte se do ručně vyrobených vířivých kádí z Dubu Královského a nechte starosti všedních dnů rozpustit ve zlatavém moku. Originální staročeská procedura v lázních Spa Beerland v pražské Žitné ulici je založena na použití výhradně přírodních surovin, materiálů a starých léčitelských postupů. Krušovické tmavé i světlé pivo vyniká svou plnou chutí, stejně tak díky svému složení omladí pokožku a zbaví ji toxických látek. Vysoký obsah chmelových silic přispívá k celkové vitalizaci a uvolňování kožních pórů. Pivovarské kvasnice bohaté na vitamín B a aktivní enzymy působí blahodárně na regeneraci pokožky. Díky této jedinečné kombinaci přírodních ingrediencí a magického působení dubu královského, který byl odjakživa symbolem dlouhověkosti a odolnosti, dochází během koupele k povzbuzení látkové výměny, vyplavení škodlivých látek z těla, uvolnění vnitřního i vnějšího napětí, únavy a stresu, a tím k dokonalému duševnímu i tělesnému odpočinku. Během pivní koupele si budete moci sami vytočit neomezené množství pravého českého piva Krušovice. Světovým unikátem je pak místní chmelová sauna ve tvaru pivního sudu. Rezervovat si svůj termín je možné na telefonu 252 544 849 nebo na oficiálních stránkách.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.