Sociální sítě
Nahoru

Difuzéry Linari spojují podmanivou vůni s ušlechtilým designem

Luxusní německá značka Linari představuje naprosto výjimečnou symbiózu vonných esencí spolu s čistých designem, které dodají vašemu domovu či obchodním prostorám ojedinělé tóny, aniž by příliš rušili či poutali na sebe pozornost.

Energie a jas vychlazeného šampaňského, svěžest prosluněného rána či uklidňující tóny a vůně padajícího listí, smyslnost a těžká kompozice orientu spojená s bezmeznou oddaností, to vše do vašeho domova vpluje spolu s vůněmi Linari. Stačí vybrat tu správnou vůni. Všech dvacet tři mimořádných esencí s vysokým obsahem parfému jsou ukryty ve flakonech ze špičkového italského skla. Ty jsou ozdobené jemnou etiketou. K naprosté dokonalosti difuzéry dovádí uzávěry z dubu či exotických dřev wénge a zebráno. Difuzéry se prodávají v půllitrových baleních za cenu okolo 2000 Kč a vydrží rok. Ušlechtilé vůně Linari se nabízejí také v pětilitrových baleních vhodných pro komerční prostory. Tyto Grandezza Imperiale od Linari jsou největší na světě a díky dokonalému zpracování a čistému designu jsou zosobněním exkluzivity a luxusního životního stylu. Můžete se s nimi setkat například v hotelu Mandarin Oriental v Mnichově nebo Hotel de Russie v Římě. Značka Linari přináší své mimořádné vůně také ve spojení s ohněm – krásné svíčky stojí 1240 Kč. Na český trh se Linari dostává díky interiérovému studiu Comeinterior.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.