Sociální sítě
Nahoru

Ultravýkonný fén

Fén Remington AC9096 Silk Dryer představuje výkonný nástroj profesionálních parametrů a je optimální volbou pro náročné ženy, které chtějí kvalitní a výkonný fén. Elegantně vyhlížející model (1 599 Kč) nabízí neuvěřitelný výkon 2400 W, což v praxi znamená proudění vzduchu o rychlosti 140 km/h a tak velmi rychlé vysušení i velmi bohatých vlasů! Samozřejmostí je ionizace, ale hlavně mřížka s povrchem ze zdokonalené keramiky a hedvábí. Potěší šest teplotních/rychlostních nastavení, Turbo funkce zvyšující výkon o 10 % nebo studená vlna pro snadný a rychlý styling. Fén Remington navíc obsahuje profesionální AC motor, který disponuje nižší hlučností a vysokou životností. V balení s fénem nechybí koncentrátor ani difuzér. Z dalších praktických vlastností jistě přijde vhod třímetrový kabel, očko na zavěšení fénu a také nadstandardní pětiletá záruka.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.