Sociální sítě
Nahoru

První výročí butiku Omega

Omega, značka světového jména i věhlasu, otevřela loni svůj další evropský concept store – Omega Boutique Praha, který sídlí na prestižní adrese – Staroměstském náměstí 6. Zde se již rok můžete přesvědčit o kvalitě a zručnosti švýcarských hodinářských mistrů, kdy unikátnost zpracování podpořená nejnovějšími technologiemi otevírá dveře budoucnosti měření času. Klíčovým smyslem konceptu „butik“ je celistvá prezentace značky včetně doplňkového sortimentu a podpůrných prezentačních materiálů. V jistém smyslu „výkladní skříň“ značky. Jsme přesvědčeni, že pro naši společnost, která je výhradním distributorem této značky, bylo otevření tohoto konceptu z dlouhodobého strategického hlediska tím nejlepším krokem,“ říká Zdeněk Kverka, ředitel KVEDU PRAHA s.r.o. Tomáš Kočí, vedoucí prodejny Omega Boutique Praha, dodává: „Prodejním hitem naší první sezony se podle očekávání staly „klasické bondovky“, respektive model z řady Seamaster Diver 300M s inovovaným číselníkem a keramickou lunetou. Avšak celá řada sportovních hodinek Seamaster, především nové Planet Ocean, se českým zákazníkům velmi líbí. I v dámské poptávce dominuje klasika v podobě nejoblíbenější modelové řady Constellation. V široké nabídce pak vítězí model v provedení kombinace 18kt zlato a ocel. Co nás však nejvíce těší, je velký zájem české klientely o zajímavé a jedinečné kusy, ať už ze speciálních – například olympijských – kolekcí nebo exkluzivních limitovaných edicí.“

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.