Sociální sítě
Nahoru

Pět důvodů, proč nosit obuv Baldinini

Ve světě módy je značka Baldinini pojmem už více jak sto let. Portál luxus.cz tak přináší pět pádných důvodů, proč boty, kabelky, rukavice, aktovky a další doplňky této italské značky prostě musíte mít. 1, Necháte za sebe promluvit tradici Obuvnickou výrobu založila rodina Baldinini v Rimini před 103 lety. Když někdo dokáže v dnešním světě rychlého střídání trendů fungovat tak dlouho, je to záruka kvality, nadčasovosti a zároveň modernosti. 2, Dopřejete si vášeň a ženskost Popusťte uzdu své fantazie a vydejte se do světa nových tvarů, barev a ušlechtilých materiálů. Boty Baldinini jsou všechno jiné jen ne fádní a zaměnitelné. Jsou především krásné, komfortní a pohodlné. 3, Značka rozumí i mužům

Dnešní muž je neustále na cestách, za byznysem, za novými objevy, kreativně odkrývá nové možnosti. Pro takového muže jsme připravili novou kolekci na zimu 2014 – plnou energie, smělou, vyzývavou, a přesto těsně spjatou s klasickou elegancí. 4, Nejlepší vizitkou

Ne šaty, ale boty jsou to, co za nás mluví. Odkryjí náš charakter, proradí záliby, otevírají nám dveře k novým přátelům i obchodním příležitostem. S Baldinini vám žádné dveře nezůstanou zavřené.

5, Imege jako Lady Diana, Claudia Schiffer nebo Novak Djoković To jsou jen tři slavné osobnosti, které si tuto značku zamilovaly. Lady Diana proslula svým neodolatelným vkusem, Claudia Schifferová přesně ví, co je dokonalé a Novak Djoković je tenisová světová hvězda.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.