Sociální sítě
Nahoru

Třpytivé okouzlení s psaníčkem Cleopatra

Když jsem poprvé viděla nové psaníčko Cleopatra s černými třpytkami, pouze jsem vydechla wooow, krása! To musím mít! Trochu mi teď chybí slova, jak psaníčko popsat, abyste také spolu se mnou mohli sdílet to úžasné třpytivé okouzlení, a tak se na něj pojďte raději hned podívat.

Když jsme poprvé zahlédli nové psaníčko Cleopatra s černými třpytkami, pouze jsme vydechli wooow, krása! To musíme mít! Trochu nám teď chybí slova, jak psaníčko popsat, abyste také spolu s námi mohli sdílet to úžasné třpytivé okouzlení, a tak se na něj pojďte raději hned podívat.

Psaníčko nese přiléhavý název Cleopatra a bylo představeno jako novinka letošního podzimu předním českým online butikem Arde Style Shop. Psaníčko je poseté lesklými třpytkami, interiér je pak vyložený jemnou kůží nappa v černé barvě. Psaníčko můžete nosit v dlani nebo přes rameno díky jemnému pozlacenému řetízku, který je odjímatelný. Rozměry psaníčka jsou: 10 x 14 x 5 cm / Řetízek: 58 cm. Pokud byste tento skvost rádi darovali, přijde zabalený v krásném dárkovém balení.

Psaníčko

Zakoupíte exklusivně v butiku Arde Style Shop na adrese www.arde.cz

Luxusní psaníčko

Facebook Arde.cz

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.