Sociální sítě
Nahoru

Uzdravení na stisk tlačítka aneb zázraky moderní medicíny u Vás doma.

,,Nasadíte si přístroj Laxman a za čtvrt hodiny budete zdravější, chytřejší a výkonnější!“ Laxman dokáže během minut odstranit stres, jakoukoliv únavu, nespavost, depresi či zrychlit učení. Vypadá to jako sci-fi, ale není: Laxman a tuto technologii, zvanou AVS (audiovizuální stimulace), vyvíjela i NASA a nositelé Nobelových cen.

MUDr. Jan Cimický říká: ,,Jsem přesvědčen, že přístroje jako je Laxman posunou do budoucnosti hranice psychické kondice. V dnešní době bych je doporučil téměř každému.“

Padesát různých programů Laxmanu nabízí mnoho druhů relaxace, okamžité odstranění stresu a únavy, vyřešení nespavosti, depresí… Doba, kdy můžete sedět, nic nedělat, něco Vás uzdravuje a ještě k tomu vyvolává příjemné pocity, je tady!

Tomáš Klus, Božidara Turzonovová, herečka Helena Brabcová, Dagmar Havlová nebo topmanagement firmy Coca-cola – i to jsou uživatelé Laxmanu.

U nás dodává Laxman a další AVS přístroje se 100% garancí účinku odborná společnost Galaxy, největší dodavatel v EU: www.psychowalkman.cz, prodejna Praha: Anglická 16, tel. 774 444 795.

Více z rubriky Fitness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.