Sociální sítě
Nahoru

Bydlete královsky v pražské Rezidenci Korunní

Sníte o komfortním bydlení v centru metropole? Chcete mít historii Prahy na dosah? A máte rádi moderní architekturu? Pak se vám nechte nadchnout novým komplexem bytových domů Rezidence Korunní, který vyrostl v Praze na Vinohradech.

Zapomeňte na arogantně vyčnívající a nevzhledné novostavby. Projekt Rezidence Korunní je navržený tak, aby svým vzhledem přirozeně zapadal do okolní zástavby. Zároveň se nesnaží opisovat historii. Namísto toho nabízí svěží a současné pojetí kvalitního bydlení. Tak, jak se tradiční pražskou rezidenční čtvrť sluší.

Moderní bydlení pro náročné

Rezidence Korunní má čtvercový půdorys, uprostřed se nachází klidný dvůr plný zeleně, ve kterém obyvatelé domů rádi tráví volná odpoledne. Posaďte se zde na lavičku a zaposlouchejte se do zvuku zurčící vody v umělém potoku. Neuvěříte, že jste v centru Prahy. Samotná stavba je rozdělena do tří bloků – Boulevard, Villa a Industrial. Svůj styl si zde najde každý (náročný) obyvatel.

Byty v severní osmipatrové budově Boulevard sednou zájemcům o moderní bydlení v centru Prahy za přijatelnou cenu. Z oken je úžasný výhled na velkou část města s dominantní Žižkovskou věží.

Jihovýchodní část Rezidence – Villa, splní všechny vaše představy o nadstandardním a stylovém bydlení. Byty jsou luxusní nejen svojí velikostí, ale i kvalitou vybavení. Architektonicky pak budova citlivě navazuje na vilovou zástavbu v protější ulici.

A konečně bydlení v části Industrial se (už podle názvu) zalíbí milovníkům funkčního designu

a technologií. Originalita bytů je skryta v detailech, jakou jsou nadstandardně pojatá okna nebo dveřní zárubně.

A konečně bydlení v části Industrial se (už podle názvu) zalíbí milovníkům funkčního designu

a technologií. Originalita bytů je skryta v detailech, jakou jsou nadstandardně pojatá okna nebo dveřní zárubně.

Soukromí a bezpečí jsou na prvním místě

Rezidenci dominují velká okna a balkony. O nedostatek soukromí se ale bát nemusíte. Stavba je pečlivě navržena tak, aby byly jednotlivé prostory zcela odděleny. O bezpečí obyvatel domů se stará nejen kamerový systém, ale i recepce u vchodu. Nezvaní návštěvníci zde nikoho nepřekvapí.

Více o Rezidenci Korunní najdete zde.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.