Sociální sítě
Nahoru

Koupelna od Evy Jiřičné i Bořka Šípka nyní na Zličíně

Na letošním Designbloku mohli milovníci moderního designu poprvé, ale ne naposledy, obdivovat koupelnu od světoznámé architektky Evy Jiřičné, která návrh zpracovala pro novou luxusní kolekci značky Elite Bath. „Při tvorbě návrhu jsem se inspirovala vlastní koupelnou v londýnském bytě,“ doplnila Jiřičná. Expozici Elite Bath společnosti SIKO si mohou zájemci o současný design aktuálně prohlédnout v showroomu na pražském Zličíně, na jehož realizaci se podíleli právě členové ateliéru známé architektky AI-Design. Showroom o rozloze 3 000 čtverečních metrů prodejní plochy, otevřený na jaře letošního roku, vyniká nápaditým řešením interiéru. Pravoúhlým prostorem prochází diagonální, barevně zvýrazněná komunikační osa inspirovaná hlavní newyorskou třídou Broadway. Usnadňuje orientaci, nabízí odpočinkové a odkládací plochy, kavárnu a ústí do „zlatého hřebu“ celého showroomu, expozice luxusních koupelen Elite Bath. Dále tu najdete sortiment předních světových výrobců sanitárního vybavení i koupelny dle návrhu českých designérů, mezi kterými je i originální koupelna od Bořka Šípka.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.