Sociální sítě
Nahoru

Sháníte novou – maximálně pohodlnou matraci? Je tu i pro vás Dormio!

Firma Dormio se zabývá prodejem kvalitních matrací již více než devět let. Dormio patří mezi přední prodejce v České republice a díky tomu může zákazníkům nabídnout vysoce kvalitní produkty za nízké ceny. V nabídce najdete výhradně matrace, při jejichž výrobě byly použity ty nejlepší materiály. Máte tak jistotu, že získáte špičkové matrace a neutratíte nehorázně vysoké částky.

Kompletní poradenství nabízejí pro každého

Vybrat kvalitní matraci může být někdy velmi složité, protože laik neví, na co se zaměřit. Pokud ale budete vybírat u Dormio, nemusíte mít z výběru žádné obavy – o matracích nemusíte vědět téměř nic. Prodejci v Dormio vám s výběrem té nejlepší matrace pro vás kvalifikovaně poradí. Vy se tak jen rozhodnete, jestli chcete matraci vysokou, nízkou, tvrdou nebo měkkou.

Dormio nabízí špičkové matrace v různých provedeních

Dormio nabízí výhradně zdravotní matrace, které poskytnou příjemné pohodlí při spánku. V nabídce jsou matrace pěnové, pružinové, taštičkové i latexové. Většina z nabízených matrací je oboustranná, tzn. i partnerská. Výhodou těchto matrací je, že můžete volit ze dvou materiálů nebo tuhostí. Dormio pro vás navíc může vyrobit i matrace na míru všech tvarů a velikostí. Vybírat je možné z několika druhů materiálů od Aloe Vera po stříbrem tkané látky. Všechny matrace od Dormio mají vnitřní punčochu, která usnadňuje manipulaci při praní potahu a chránič matrace, který přispívá k prodloužení její životnosti.

Malý přehled nabízených druhů matrací

Společnost Dormio nabízí desítky různých druhů matrací. Pro váš lepší přehled si představíme ty nejoblíbenější a jejich základní vlastnosti.

Matrace z HR pěny – jsou klasikou mezi matracemi. Uspokojí všechny spíše nenáročné zákazníky, kteří se vyspí na čemkoliv a nemají výrazné spací nároky. Matrace z HR pěny jsou vhodné i pro děti a skvěle se hodí i do hostinských pokojů.

Matrace Latex Line – jedná se o řadu kaučukových matrací, které působí pružným dojmem. Matrace Latex Line mohou být vyztuženy přírodními látkami, které zaručí optimální tuhost.

Matrace Visco pěna – patří v současné době mezi nejprodávanější. Nabízí totiž různou tuhost i výšku. Oblíbené jsou především pěny, které se tvarují podle teploty těla.

Taštičkové matrace – jsou velice oblíbené pro svoje jedinečné pocitové vlastnosti. Taštičkové matrace nabízejí skvělou oporu pro tělo i dlouhou životnost.

Pokud chcete novou matraci, která vám zaručí spokojené spaní, obraťte se na Dormio, získáte pro vás to nejlepší!

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.