Sociální sítě
Nahoru

Elegantní bydlení v Praze pro ty, kterým je blízký green

Moderní a promyšlené rodinné domy právě rostou pouhých 10 minut jízdy od golfového hřiště v Hostivaři. Rodinné domy Štěrboholy jsou pro sportovce jako dělané – v sousedství je dobře vybavený sportovní areál, cyklostezky i dráha pro in-line brusle.

Soubor 21 rodinných domů staví v pražských Štěrboholech developerská společnost FINEP. Ve třech řadách zde najdete kvalitně navržené domy o velikosti 4+kk s podlahovou plochou od 118 do 140 metrů čtverečních.

Vysoký standard bydlení doplňuje garáž i venkovní parkovací stání ke každému domu, komfortní parková úprava okolí i bohaté možnosti nadstandardního vybavení a úprav na míru.

Venkov s možnostmi velkoměsta

Rodinné domy rostou v klidné části města mezi stávající zástavbou Štěrbohol a Dolních Měcholup. Přestože je zde blízko do přírody, jen pár minut jízdy autem trvá napojení na Městský okruh. V dojezdové vzdálenosti jsou veškeré obchody, služby i místa pro trávení volného času.

Jak už jsme naznačili v úvodu, na své si zde přijdou milovníci sportu. Blízko domů leží nový sportovní areál s víceúčelovou halou, hřištěm s umělou trávou a dvěma tenisovými kurty. A až vás kolektivní sporty omrzí, stačí jen vyběhnout do okolí. Více o bydlení ve Štěrboholech a posledních volných rodinných domech najdete zde.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.