Sociální sítě
Nahoru

Nové Full HD akční kamery Garmin VIRB

Garmin, známý výrobce navigačních přístrojů, představil dvě akční kamery vhodné pro vyznavače outdoorových aktivit. Nazývají se Garmin VIRB a jsou výjimečné svou odolností, výdrží a možnostmi měření pohybu kamery pomocí GPS. Akční kamery jsou miniaturní, vysoce kvalitní videokamery, které je možné jednoduše připevnit na přilbu, řídítka kola, snowboard nebo například na zábradlí vozíku horské dráhy. Kamery VIRB jsou samy o sobě velmi odolné a pro drtivou většinu aktivit nepotřebují ochranné pouzdro. Díky své nenápadnosti, možnostem upevnění a zvýšené odolnosti, je s kamerami možné pořídit záběry, které by běžná kamera nenatočila. Jsou schopné zaznamenávat nejen kvalitní obraz, ale i zvuk. Dokáží zaznamenat a zdokumentovat rychlost, zdolanou vzdálenost, okolní teplotu nebo dosažený srdeční tep. Největší vychytávkou je velký, posuvný ovladač, který zapíná/vypíná záznam kamery. I když máte kameru na přilbě a na rukou rukavice, jste schopni kameru bezpečně zapnout a vypnout. Barevný indikátor navíc ukazuje, zda je kamera vypnutá, nahrává nebo je ve stand-by režimu. Svými funkcemi a komfortem použití tak předčí řadu běžně dostupných akčních kamer. Vlajkovou lodí mezi GPS kamerami je model Garmin VIRB Elite. Jedná se o akční Full HD kameru se zabudovaným vysoce citlivým GPS, barometrem, akcelerometrem, Wifi a ANT+ bezdrátovými technologiemi. Kamera umí zaznamenat nejen video, ale pomocí GPS změří i trasu pohybu a spojí videozáznam s pozicí pořízení záznamu v mapě. Kamera je díky GPS schopna do obrazu vložit informaci o rychlosti jízdy, nadmořské výšce nebo dokonce srdečním tepu nebo přetížení.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.