Sociální sítě
Nahoru

Když domácí saunu, tak jedině originál na míru

Voňavé dřevo, žhavý vzduch, starosti odplouvající s každou kapkou potu… také se už vidíte ve své vlastní sauně, třeba obden po práci? Pořízení vlastní sauny přitom není nic složitého. A pokud vám záleží na tom, aby byl každý pobyt v sauně zážitkem, najdete na trhu i několik opravdu luxusních modelů.

Jak poznáte kvalitní saunu?

Zeptali jsme se českého výrobce saun a infrasaun, firmy SaunaSystem, jak na trhu najít kvalitní saunu. Poskytl nám pár cenných rad, o které se podělíme i s vámi:

  • Z čeho je sauna vyrobena? Z levných dřevin, nebo odolných materiálů?
  • Jaká je řemeslná kvalita sauny? Dováží se po kontejnerech, nebo se vyrábí každý díl ručně?
  • Jaké je v sauně topidlo? Trvá dlouho, než se vyhřeje? A jen topí, nebo i léčí?
  • Jak snadná je údržba? Dají se rošty snadno vyjmout? Nejsou v ní nedostupná místa?
  • Co je v sauně navíc? Má sauna nadstandardní výbavu? Například osvětlení nebo MP3 přehrávač?
  • Jaký je servis a záruky? Co se stane, když se něco pokazí? Má výrobce vlastní servis?

Sauny, ze kterých se vám nebude chtít

Předpokládáme, že místní čtenáři touží přesně po takové sauně, která vyhovuje všem kritériím z úvodu článku. Proto se podíváme na domácí sauny vyráběné s láskou v České republice výhradně z kvalitních dřevin a s nejmodernějšími rakouskými a německými technologiemi.

První z nich je sauna Grand s lavicí z cedrového dřeva, LED osvětlením a citlivou digitální regulací topidla. Vyrábí se na míru v samostatně stojícím i vestavěném provedení, má bohatou doplňkovou výbavu a už v standardu v ní najdete například podlahový rošt, teploměr, sběračku, vědro, přesýpací hodiny nebo tvarované podhlavníky.

Špičkou mezi saunami jsou pak individuálně navrhované a vyráběné finské sauny Modus. Počítejte s masivním cedrovým dřevem, dotykovým ovládacím displejem topidla, podsvícením, hudbou v pozadí a dokonalým provedením.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.