Sociální sítě
Nahoru

Malý hrdina na stěnu od značky Prim

„My Little Hero“ je unikátním projektem akciové společnosti Elton hodinářská, tradičního výrobce českých náramkových hodinek Prim a společnosti DuPont ČR. Designérka Lenka Súkupová vytvořila ojedinělou kolekci dětských nástěnných hodin z moderního materiálu Corian. Hodiny jsou určeny nejen pro dětské pokoje, ale také pro školy, školky, dětská centra a dětská oddělení fakultních nemocnic. Tvůrce zejména v tomto případě inspiroval fakt, že každý malý pacient, který musí nedobrovolně trávit čas v nemocnici nebo u lékaře, je hrdina. Čas zde plyne velmi pomalu a děti se proto intenzivněji ve svých přáních, pocitech a snech ztotožňují se svými imaginárními hrdiny, kteří mu pomáhají překonat krizovou situaci. A právě tuto skutečnost jsme primárně zohlednili hned na počátku navrhování této řady nástěnných hodin,“ říká designérka Lenka Súkupová. Základ kolekce „My Little Hero“ tvoří velkoformátové barevné nástěnné hodiny o průměru 320 mm s názvy jako PIRÁT, INDIAN, ZORRO, BOY a LILLY. Jsou vyrobeny ze špičkového, hygienicky nezávadného hi-tech materiálu Corian s nejpřísnějším atestem, který se používá nejen v designu, ale i v architektuře. Svým zpracováním nabízí neomezenou rozměrovou variabilitu a širokou škálu barevných odstínů.

Troufáme si tvrdit, že kolekcí velkoformátových dětských nástěnných hodin „My Little Hero“ vznikl produkt, zohledňující přání a potřeby dětí. Jejich design však zároveň splňuje vysoké požadavky na vkusný doplněk interiérů určených pro děti. Také tím se naše hodiny odlišují od většiny produkce, kterou dnes nacházíme v nabídce běžných obchodů,“ dodává Jiří Helikar, předseda představenstva společnosti Elton hodinářská.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.