Sociální sítě
Nahoru

Tip na vánoční dárek: zastřihávač Remington HC5800

Předvánoční trh rozšířil nový zastřihávač vlasů a vousů Remington. Ten nabízí vysoký výkon a jednoduchou údržbu. Pokud vás někdy trápil nízký výkon strojků či rovnou tahání, pak zvolte právě aktuální HC5800 s Pro Power motorem, který má navíc samoostřící čepele s titanovým povrchem. K dispozici jsou dva nastavitelné hřebeny (3 -42mm) a jeden hřeben na strniště (1 – 13mm).

Strojek, s cenou 1799 Kč, je osazen microUSB portem pro nabíjení. Snadno ho tak lze nabít doma i na služební cestě např. z USB portu notebooku. Navíc integrovaná Lithiová baterie zajišťuje strojku až 120 minut provozu a dlouhou životnost bez paměťového efektu. Nejen o stavu strojku informuje plně grafický (matrix) displej. Provoz strojku, na který je poskytovaná tříletá záruka, je možný na baterie i ze sítě. Nechybí funkce rychlého nabití a baterie je kompletně dobita za 4,5 h. V balení spolu se strojkem obdržíte nabíjecí stojan, čisticí kartáček a lahvičku s olejem.

Více z rubriky Koupelny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.