Sociální sítě
Nahoru

Kdy je nejlepší čas na plánování vzhledu interiérů u novostaveb?

Plánujete stavbu nového rodinného domu? Určitě chcete, aby nový dům splňoval veškeré parametry moderního vybavení i prvky moderní architektury. Možná si říkáte, že na vytváření designu interiérů bude dostatek času po skončení hrubé stavby. Ovšem pokud chcete, aby Vaše bydlení bylo zcela podle Vašich představ, musíte začít s jeho plánováním co nejdříve, aby bylo možné interiér přizpůsobit Vašim požadavkům. Vytváření designu interiérů je složitá činnost, se kterou si mnoho z nás neví rady. Všechny prvky vybavení a dekorací musí být v naprostém souladu, nesmí rušit design místnosti a zároveň nesmí být omezující pro běžný provoz.

Nevíte si rady? Nebojte se spolupráce s profesionály

Navrhování designu interiérů podle moderních architektonických a designových požadavků je velice odbornou činností. Při plánování je mnoho prostoru pro chyby. Výsledkem může být nepohodlné bydlení, nespokojenost se vzhledem nebo nedostatečné vybavení. To se týká interiérů rodinných domů, bytů i komerčních objektů. Nebojte se tedy spolupráce s profesionálními ateliéry, které se na návrhy interiérů soustředí. Společně můžete vytvořit prostor, ve kterém se Vám bude příjemně a pohodlně bydlet.

Vybírejte firmy, které mají na svém kontě úspěšné realizace

Nikdo z nás nemá rád pomyslné kupování zajíce v pytli. V oboru navrhování interiérů by se špatný výběr návrhářského studia mohl stát skoro osudným. Základem je navrhnout správné dispoziční řešení individuálně podle potřeb daného klienta, vybrat vhodné vybavení a spolupracovat se zákazníkem. Vzájemná komunikace je totiž dalším klíčem k úspěšnému navržení interiéru. Jednou z nejkvalitnějších firem v oboru navrhování interiéru a designu interiéru na našem území je společnost 3dsAtelier s.r.o.

 Návrhy interiéru jsou specialitou 3dsAtelier s.r.o.

Mnoho návrhářských a architektonických studií se na své zaměstnání dívá především jako na vidinu zisku za odvedenou práci. Společnost 3dsAtelier s.r.o. je v tomto ohledu poněkud odlišná. Návrhy interiérů a jejich dispoziční řešení se snaží vždy provádět tak, aby došlo k maximálnímu uspokojení přání a potřeb každého zákazníka. Vždy nejprve zjistí detailní informace o tom, jaké máte představy a návrh zpracují tak, aby co nejvíce odpovídal Vašim požadavkům. Při navrhování interiérů je pro společnost 3dsAtelier s.r.o. důležité, aby byl výsledek praktický, pohodlný na užívání a esteticky hodnotný. Společnost se snaží využívat nadčasové prvky vybavení, které budou i po několika letech vypadat stejně dobře, jako na začátku. Samozřejmě, že společnost připraví 3D fotorealistické návrhy interiéru, abyste si mohli svůj projekt prohlédnout dokonale. 

Nejen novostavby, ale také rekonstrukce

Návrhy designu interiérů samozřejmě nejsou potřeba jen u novostaveb, ale také u rekonstrukcí. I v této oblasti vám společnost 3dsAtelier s.r.o. může nabídnout své služby a zkušenosti. Návrhy interiérů nejen vytvoří, ale také se postará o jejich realizaci. Díky spolupráci s předními firmami v různých oborech dokáže 3dsAtelier s.r.o. provádět rekonstrukce zcela na klíč. Samozřejmě přesně podle detailního 3D návrhu.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.