Sociální sítě
Nahoru

Saunu, infra nebo páru? A proč ne vše najednou v kombisauně!

Mezi nejnáročnější klientelou wellness center a hotelů roste obliba moderních kombinovaných saun, které v sobě spojují to nejlepší ze světů tradiční finské sauny a infrasauny. Výhod kombinované sauny si přitom můžete užívat i doma – postavíte ji třeba do bytu a stačí vám jen něco přes dva metry čtvereční.

Kombinovanou saunu si můžete navrhnout na míru – například v české firmě SaunaSystem nabízí tři základní typy kombinovaných saun, o jejich přesné podobě a stupni výbavy ale již rozhodnete vy. Co v žádné nesmí chybět?

  • Luxusní infrazářiče Phillips Vitae s prokazatelnými léčivými účinky, 90% účinností a plným výkonem za 1 sekundu po zapnutí
  • Jednoduché ovládání topidla i infrazářiče přes dotykový panel
  • Kvalitní a odolné dřeviny s vysokým podílem masivu

Rozšiřte si kombinovanou saunu o výparník

Dalším stupněm luxusu je doplnění kombinované sauny o výparník. Díky němu si pak ze své domácí sauny snadno vytvoříte například parní nebo bylinkovou lázeň.

Proč je vlastně kombinovaná sauna tak žádaná?

Kromě maximálního komfortu jsou největším přínosem kombinované sauny její blahodárné účinky na lidské zdraví. Tělo se v kombinované sauně prohřívá povrchově i hloubkově a organismus se celkově detoxikuje. Svou vlastní kombinovanou saunu na míru vám postaví v SaunaSystem.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.