Sociální sítě
Nahoru

Bydlete doslova u golfu ve viladomech v Dolních Počernicích

Sníte o klidném bydlení poblíž přírody, ale nechcete se vzdávat výhod velkoměsta? Ideální kompromis představují nové bytové domy v Dolních Počernicích. Stojí jen pár minut cesty autem od centra Prahy, ale zároveň jsou obklopeny tichem, rušeném snad jen zpěvem ptáků.

Žijte v souladu s přírodou

Šest nových viladomů splňuje standardy nízkoenergetického bydlení. Nejenže si tedy budete užívat přírodu za domem, ale zároveň jí budete pomáhat nízkou spotřebou energií. Domy jsou navrženy ve funkcionalistickém stylu, každý metr čtvereční tedy plní svou funkci. Bydlení blízko přírody ocení především rodiny s malými dětmi, které nechtějí, aby jejich děti vyrůstaly mezi paneláky. Ve viladomech ale najdou klid i starší páry, které jsou už unaveny ruchem velkoměsta.

Projděte se novým parkem nebo si zajděte na golf

Nedělní odpoledne v Dolních Počernicích můžete trávit procházkami po okolí. Severně od nových bytových domů brzy vyroste nový relaxační park U Čeňku, kterým bude plný dětských hřišť a cyklostezek. Na své si tedy přijdou sportovci, maminky s dětmi, ale i milovníci klidu a přírody. Na dohled od viladomů je pak oblíbené pražské golfové hřiště Golf Resort Black Bridge.

Poznejte kouzlo Dolních Počernic

Když poprvé zaparkujete u nových domů v Dolních Počernicích, nebudete věřit, že jste stále v Praze. Dojem klidné malé vesničky nevytváří jen všudypřítomné ticho, ale i malebná okolní zástavba, zámecký park nebo blízké rybníky. Rozhodně se ale nemusíte bát, že do obchodu nebo do banky budete muset někam dojíždět. Vše potřebné je nadosah.

Více informací o celém projektu najdete na stránkách viladomygolf.cz. Tam se můžete mimo jiné zaposlouchat i do zpěvu ptáků v počernickém zámeckém parku.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.