Sociální sítě
Nahoru

Levně, pohodlně a rychle – to je Kentoya!

Máte rádi cestování? A nemáte k dispozici automobil a ani prostředky na jeho koupi? Nevadí, je tu pro Vás řešení, které je podstatně levnější a splní podobnou funkci jako automobil. Mluvíme tu o skútrech a elektro kolech. Tyto dopravní prostředky jsou čím dál více oblíbené ve světě, ale také u nás jejich využívání a prodej stoupá.

Elektro kola jsou vlastně jízdní kola, které mají navíc elektromotor. Ten za pomoci šlapání pohání kola, tudíž také využívá lidskou sílu. Jízda na elektro kole je tak nenáročná a příjemná pro cestování. Odteď budou vaše výlety pohodlné a stihnete navštívit více míst, než jste stihli doteď s obyčejným kolem. Navíc má elektoro kolo velkou výhodu v tom, že je podstatně lehké. Můžete s ním i po cyklostezkách nebo na místa, kde byste se například se skútrem nevešli.

Skútry jsou oproti elektro kolům zase mnohem silnější. Jedná se o tak zvané jednostopé vozidlo, které je velice podobné motocyklu. Skútry mají malá kola a nízkoobjemový motor nebo elektromotor. Typické pro skútry je, že řidič na něm sedí snožmo, jako na židli a je vhodný také pouze na přepravu na menší vzdálenosti. Od roku 2013 navíc nepotřebujete řidičský průkaz ani na silnější skútry. Skútr může sloužit jako módní doplněk, na trhu jich máme na výběr opravdu mnoho. Nevíte, zda volit elektro kolo nebo skútr? V tomto rozhodnutí Vám jistě pomůže prodejna Kentoya Motors na Praze 10 v ulici Topolová. Prodejem se zabývají již několik let. Můžete také navštívit jejich internetové stránky www.kentoya.cz.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.