Sociální sítě
Nahoru

Dotkněte se Jižního pólu! Postačí vám 1,3 milionů korun

Představte si divočinu o rozloze 14 milionů kilometrů čtverečních, kam nelétá pravidelná linka žádné letecké společnosti, zemi, kde nikdy nebyla válka, a jakákoli vojenská aktivita je tam zakázána. Pokud si myslíte, že se na této planetě takové místo snad ani nemůže nacházet, mýlíte se. Existuje na konci světa. Nejsušší, největrnější a nejchladnější světadíl. Antarktida. Je to exotické místo, kde vás potká plno úžasných zážitků. Antarktida je synonymem pro zimu a chlad. Její ledovec navíc představuje 70 % světových zásob pitné vody. Přestože během léta přijímá Antarktida více slunečního záření než oblasti kolem rovníku, je 98 procent její rozlohy tvořeno ledem. Zajeďte se na konec světa podívat na tučňáky, tuleně, lední medvědy, velryby a nádherné scenérie. „Absolutním životním vrcholem pak pro člověka může být dobytí Jižního pólu,“ tvrdí Zuzana Vondrášková z CK S.E.N. Málokomu se poštěstí dostat se do vesmíru. Na Zemi je takovou nejvyšší lidskou metou právě Jižní pól. Dobývá se v prosinci, uprostřed antarktického léta. Profesionálové vás před akcí zkušeně proškolí, zkontrolují vám vybavení a mentálně vás připraví na výkon a překážky. Tenhle výlet rozhodně bude stát za všechnu tu námahu, která vás čeká.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.