Sociální sítě
Nahoru

Telefon s duší závodníka

Německá značka, kterou založil profesor Ferdinand Alexander Porsche, představila další unikátní chytrý a dotykový telefon postavený na zcela předělaných základech operačního systému BlackBerry 10.2. Jmenuje se Porsche Design Smartphone P ´9982 a rozhodně stojí za to! Jeho šasi vzniklo z nerezové oceli, stejně jako tlačítka, jež dotváří také nepoškrabatelné safírové sklíčko chránící čočku fotoaparátu na zadní straně telefonu. Ta je pokryta v Itálii na zakázku připravenou kůží s jemně vroubkovanou strukturou. Nároční detailisté ocení také speciální vyzváněcí tón a vlastní prostředí Porsche Design. Praktická je také chytrá klávesnice, která se přizpůsobuje majiteli, a to tak, že se učí nejčastěji psaná slova a rozpoznává, kde se majitel tohoto skvostu dotýká na displeji prsty. Navíc umožňuje rychle zpracovat a třídit velké množství zpráv. Učí se jak komunikujete, řadí na konec předměty s nízkou prioritou a důležité zprávy posouvá do popředí.

Telefon bude možné pořídit v butiku Porsche Design v Pařížské ulici za 42 895 Kč.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.