Sociální sítě
Nahoru

Kia slaví 20 let na českém trhu: pořiďte auto dětem

Kia vstoupila do nového roku s řadou akčních modelů Anniversary. Co mají společného kromě označení, které odkazuje na oslavy 20. výročí značky na českém trhu? Všechny nabízí za akční cenu bohatou výbavu, která nadchne i náročnější uživatele.

Kia cee´d Anniversary je vybavena řadou bezpečnostních a high-tech prvků. Pro maximální bezpečnost celé posádky je tu nejen 8 airbagů, ale také stabilizační systém ESC. Ten patří podle časopisu d´Test, prestižního tuzemského titulu pro nezávislé testování, mezi nejúčinnější prvky primární bezpečnosti. Snadný přístup do vozu a patřičný komfort zajišťuje centrální zamykání s dálkovým ovládáním i elektrickým ovládáním předních oken i vnějších zpětných zrcátek. Řidiči ocení i palubní počítač a ve výbavě nechybí ani rádio s CD a MP3, stejně jako USB, vše s dálkovým ovládáním na volantu. Stylový design interiéru umocní kožený volant i hlava řadicí páky. Exkluzivní šestnáctipalcové hliníkové disky kol zdůrazní dynamický vzhled vozu a zvláště v chladných měsících pak řidiči uvítají mlhové světlomety. Atraktivní model cee´d, jehož bezpečnost je certifikována nejvyšším hodnocením v testech Euro NCAP a který získal prestižní Red Dot Design Award, lze v akční výbavě Anniversary pořídit za pouhých 329 980 Kč.

Kia nabízí akční výbavu Anniversary nejen pro model cee´d. U příležitosti oslav dvacátého výročí společnosti Kia na českém trhu mohou řidiči výhodně získat také podobně nadstandardně vybavené vozy Rio, Venga a Picanto.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.